Samengevat

Beheert en actualiseert u binnen uw bedrijf een explosieveiligheidsdocument (EVD)? En heeft u ATEX Basisprincipes (EX 001) afgerond? Dan bent u klaar voor de specialisatie ATEX Onderhoud Explosieveiligheidsdocument/EVD (EX 011). Haalt u het examen, dan kunt u weer 3 jaar gecertificeerd werken.

€295,-
  • Al ruim 40 jaar ervaring
  • Locaties door heel Nederland
  • Praktijk is echt praktijk
  • Start binnenkort.

Over deze cursus

Doelgroep

U actualiseert en beheert een explosieveiligheidsdocument (EVD). U bent bijvoorbeeld veiligheidskundige. Bedrijven met explosiegevaarlijke gebieden hebben een EVD nodig om te voldoen aan de ATEX 153 – (voorheen 137) wetgeving.

Doel en opzet

Deze cursus geeft u voldoende kennis om de inhoud van een EVD te toetsen op compleetheid en correctheid. Alle specifieke onderwerpen die volgens de eind- en toetstermen van IECEx 05 voor deze werkzaamheden vereist zijn, komen aan bod. U leert alles over verantwoordelijkheden, geldigheid en actualiteit van het EVD. Ook leert u waaraan de inhoud en vorm moeten voldoen. Na deze cursus bent u in staat het explosieveiligheidsdocument te toetsen tegen de inhoudelijke eisen van ATEX 153. Daarnaast voldoet u aan de internationale einden toetstermen van IECEx 05 Unit Ex 011.

Vooropleiding

U heeft de cursus ATEX Basisprincipes (EX 001) afgerond.

Bewijs van deelname

Na afloop van deze cursus ontvangt u het bewijs van deelname ‘ATEX Onderhoud Explosieveiligheidsdocument/EVD (EX 011)’.

 

Programma

Tijdens deze boeiende, erkende cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Verantwoordelijkheden, geldigheid en actualiteit van het EVD
  • Inhoud en vorm van het EVD
  • Praktische inhoud van een EVD

 

Incompany

Al onze cursussen kunnen we ook incompany binnen uw organisatie uitvoeren. Op een tijd en locatie die u het beste uitkomt.

Locaties door heel Nederland

NCOI Techniek & Veiligheid is in heel Nederland actief en biedt cursussen aan op 22 plaatsen.

E-learning

Veel programma’s van NCOI Techniek & Veiligheid bieden we ook aan in e-Learning. Zo kunt u het programma volgen waar en wanneer u maar wilt.

Over NCOI Techniek & Veiligheid

NCOI Techniek & Veiligheid is de grootste opleider van technisch werkend Nederland. Met een compleet aanbod aan opleidingen en cursussen binnen Techniek en Veiligheid. Dit aanbod bestaat uit erkende praktijkgerichte opleidingen en cursussen over de volle breedte, waaronder VCA, ATEX, SOG en NEN-Normen. Daarnaast kunt u erkende MBO- en HBO-opleidingen volgen bij NCOI Techniek & Veiligheid. Allemaal gericht op de praktijk en gegeven door de beste docenten.